Når CRM er et flop. Hvad gør man så?: crmflop.dk (Danish - download pdf or read online

By Claus Due

ISBN-10: 8771458646

ISBN-13: 9788771458640

Det er et faktum, at majoriteten af alle investeringer i CRM systemer ender som skuffelser. For hver tiende virksomhed er det en decideret tabsgivende investering. Det er uacceptabelt - ikke mindst i lyset af, at CRM kan være én af de mest forrygende investeringer, en virksomhed overhovedet kan foretage sig. Forudsat, at guy navigerer uden om faldgruberne.

Jeg har gennem mit arbejde med at hjælpe virksomheder til succes med CRM identificeret fem faldgruber og udviklet redskaberne til at kravle op af dem igen.

Bogen handler om de fem faldgruber:

1. challenge med forædelse
2. challenge med ledelse
3. challenge med processerne
4. challenge med medarbejderparathed
5. challenge med systemerne

Bogen er skrevet til dig, der er kørt sur i jeres CRM implementering. Lad os få projektet på sporet igen og gøre det til en succes.

Bogen er også skrevet til dig, der er lala tilfreds med udbyttet af CRM, males har en fornemmelse af, at udbyttet kan blive endnu større.

Endelig er du velkommen til at kigge med, hvis du skal i gang med CRM og gerne vil undgå at begå de fejl, som andre gør.

Show description

Continue reading "Når CRM er et flop. Hvad gør man så?: crmflop.dk (Danish - download pdf or read online"

Download PDF by R. J. Mason: Jesus og den tid rejsende (Danish Edition)

By R. J. Mason

ISBN-10: 163508623X

ISBN-13: 9781635086232

ISBN-10: 1635087260

ISBN-13: 9781635087260

David Solomon, en MIT professor, har perfektioneret sin drøm om en Time computer og funderer enten gå frem eller tilbage i tiden. Han er dybt bekymret over de sociale dårligdomme i hele verden. Han endelig beslutter sig for at transportere en karismatisk leder til år 2010 uden at ændre skriftlige løbet af historien. Han vil bringe Jesus fra Nazaret til det 21. århundrede med hjælp af to Harvard collage Graduate Studerende, Brian Soranno og Martha Valdez.
Martha og Brian rejse tilbage i tiden til år 29 e.Kr. i de bibelske dage, og har til opgave at finde Jesus og overtale ham til at besøge menneskeheden i år 2010. Jesus møder paven og leverer et budskab fra inde Vatikanstaten til gejstligheden af den katolske kirke, og også til de mennesker i verden. Historien er lavet i det 21. århundrede, og bliver en del af menneskehedens arv til fremtidige efterkommere.
Hvis du opfundet en Time desktop, hvad ville du bruge det til?

Show description

Continue reading "Download PDF by R. J. Mason: Jesus og den tid rejsende (Danish Edition)"

Download PDF by Hans Stengaard Jessen: Hvad er grænseland? (Danish Edition)

By Hans Stengaard Jessen

ISBN-10: 8771707700

ISBN-13: 9788771707700

Ingen kan løse alle problemer, males hvis alle lader five og 7 være lige, går alting i selvsving. De voldsomme forandringer siden årtusindskiftet har påvirket os – ikke mindst har de færre fødsler, aldringen, indvandringen, EU’s ageren, sikring af mindretallene, udflagningen samt centraliseringen indenfor erhverv og offentlig management påvirket os dramatisk.

Vi kan nå frem til, at alt er blevet forkert, eller vi kan nå til den konklusion, at noget er blevet bedre – meget kan forbedres puppy ikke "over night". Det tager længere tid. Udkants Danmark, dobbeltskiltning i Sønderjylland, omdannelse af Kristendemokraterne til en lobbyorganisation, samt en sikring af, at Venstre ikke går op i sømmene, prioriteres højt.

Det betyder, at grænseland ikke kun er et spørgsmål om fysiske grænser mellem nationer, males også om interne grænser. Hvis vi ikke gør noget, er der stor risiko for brøndforgiftning med det omskrevne citat af Bismarck. Det må vi så gøre.

Show description

Continue reading "Download PDF by Hans Stengaard Jessen: Hvad er grænseland? (Danish Edition)"

Ali Hansen's Men dansker bliver du aldrig (Danish Edition) PDF

By Ali Hansen

ISBN-10: 8771455124

ISBN-13: 9788771455120

Bogen handler om fireplace unge flygtninge, der mere eller mindre tilfældigt havner i Danmark. Vi følger gennem et kvart århundrede hovedpersonernes forsøg på at tilpasse sig livet i eksil.

Historiens omdrejningspunkt er, hvordan deres identiteter udformes i samvirkning mellem de personlige og kulturelle baggrunde og de nyetablerede relationer i deres nye land.

Det er en beretning om afsavn, dårlig samvittighed, mistro, identitetstab, frygt, håb og kærlighed.

Show description

Continue reading "Ali Hansen's Men dansker bliver du aldrig (Danish Edition) PDF"

Misbrug af rusmidler på arbejdspladsen: En håndbog i - download pdf or read online

By Martin Fritzen

ISBN-10: 8776913112

ISBN-13: 9788776913113

Martin Fritzen underviser og vejleder om misbrugsproblematikker i nogle af Danmarks største virksomheder. I denne lavatory fortæller han om sine erfaringer med rusmidler blandt ansatte på danske arbejdspladser.

Desuden skildres en række dilemmaer som ledere, medarbejdere og HR-personale typisk støder på, når en kollega har et forbrug af rusmidler, der skader vedkommendes arbejdsliv. Bogen indeholder eksempler fra virkeligheden, ligesom den rummer konkrete værktøjer, der kan bruges til at opdage,italesætte og deal with på rusmiddelproblematikker på arbejdspladsen.

Martin Fritzen har vejledt erhvervsledere i rusmiddelproblematikker siden 2013. Han har udgivet selvbiografien "Fra narkoman til rollemodel", der sælges i mere finish 10 lande. I dag holder han foredrag om misbrug på arbejdspladsen og udvikler rusmiddelpolitikker for danske virksomheder.

Show description

Continue reading "Misbrug af rusmidler på arbejdspladsen: En håndbog i - download pdf or read online"

Download e-book for iPad: I Tumors favn: Digtsamling og dagbog (Danish Edition) by Connie Else Jønsson

By Connie Else Jønsson

ISBN-10: 8771885900

ISBN-13: 9788771885903

"I Tumors favn" handler om at leve et halvt år med en tumor på størrelse med en appelsin inde i take a seat bryst. Alle forfatterens tanker, følelser og oplevelser beskrives fra den dag, hun får stillet brystkræftdiagnosen til den dag, hun er færdigbehandlet. Cirka et år senere og et bryst fattigere.

En lærerig og bevægende historie om at have fået en kritisk sygdom. En fortælling, der når hele følelsesregistret igennem og både giver anledning til smil og tårer.

Skrivestilen er intuitiv, umiddelbar både sart, følsom og rå realistisk – krydret med besk humor. allow tilgængelig og rørende læsning, der ledsages af gribende illustrationer.

Digtsamlingen er skrevet kronologisk og inddelt i syv afsnit, der hver giver en kort introduktion til, hvor vi befinder os i brystkræft behandlingsforløbet.

Bagerst i bogen findes uddrag fra forfatterens dagbog.

Ingen vil være i tvivl om hvilke kampe, der skal kæmpes, når guy først har sagt ”Ja-tak!” til brystkræftpakkens lange seje behandlingsforløb i Danmark anno 2015.

Hver solgt bathroom udløser en donation til Kræftens Bekæmpelse/Støt brysterne og DBO (Dansk Brystkræft Organisation).

Show description

Continue reading "Download e-book for iPad: I Tumors favn: Digtsamling og dagbog (Danish Edition) by Connie Else Jønsson"

Get Farmors godnathistorier: Historien om Trolderik (Danish PDF

By Michelle Soelmark

ISBN-10: 8771145885

ISBN-13: 9788771145885

Jeg kunne høre at Inger råbte: ”98, ninety nine, a hundred, Nu kommer jeg!” Så jeg skyndte mig at løbe rooster til en lille bakke for at komme om på den anden aspect af den. Jeg løb op på bakken og hoppede ned på den anden aspect. Da jeg kom om på den anden part af bakken, kunne jeg næsten ikke tro mine egne øjne. Det er en hel anden verden. Der var små huse overalt, små stier og skovbunden var fyldt med flotte røde og lyserøde blomster. Jeg står helt musestille, for jeg ved ikke helt hvor jeg er. Jeg har aldrig set den del af skoven før. Jeg tænker, at der ikke kan ske noget ved at gå chicken på stierne. Jeg har altid lært af min mor kun at gå på stierne.
Da jeg går længere ind i denne nye del af skoven, ser jeg nogle små huse. De er ikke meget højere finish mig. Og rundt omkring ved husene står små skilte. Jeg tror, det er navneskilte for, hvem der bor der. Pludselig ser jeg noget komme længere henne advert stien. Det er stort og rundt, og har type hår, det ligner utrolig meget… en trold!

Show description

Continue reading "Get Farmors godnathistorier: Historien om Trolderik (Danish PDF"

Get Lær Hollandsk - Hurtigt / Nemt / Effektivt: 2000 Nøgleord PDF

By Pinhok Languages

ISBN-10: 1545353255

ISBN-13: 9781545353257

Er du på udkig efter den hurtigste måde at lære et sprog? Så er denne lavatory lige noget for dig. De fleste ordbøger giver dig en overvældende mængde ord, males ingen klar vejledning om hvordan guy lærer dem. Denne bathroom er anderledes. Den indeholder de 2000 vigtigste ord og sætninger du bør lære, og ordner dem efter hvor vigtige de er, så du lærer de mest anvendte ord først.

Denne prioriteringsmetode er velkendt indenfor sprogindlæringskredse. Betyder det at du ikke behøver at gøre en indsats for at lære? Nej, som med næsten alt andet, er en indsats påkrævet, males denne lavatory tilstræber at minimere den indsats der kræves for at få resultater. Når du for eksempel når til ord 500, vil du være udstyret med de ord og sætninger, som gør at du kan klare dig i hverdagen. Efter at have afsluttet alle 2000 ord / sætninger i bogen, er du stort set flydende.

Show description

Continue reading "Get Lær Hollandsk - Hurtigt / Nemt / Effektivt: 2000 Nøgleord PDF"

Anette Hald's Kender du din Karma?: Hvordan dine tidligere liv kan hjælpe PDF

By Anette Hald

ISBN-10: 8771455272

ISBN-13: 9788771455274

Denne lavatory vil hjælpe dig til at få øje på den karma, som du bærer rundt med fra nuværende og tidligere liv, og som du gerne vil provide slip på. Du får at vide, hvordan karma virker og hvordan du kan finde din karma på en enable og forståelig måde. Der provides metoder til at få sat gammel karma fri, så du kan komme frem til at leve dit liv i balance.

Du får her thought til at slippe af med gamle mønstre og anden bagage, som du ikke har gavn af længere, og som forhindrer dig i at leve det liv, du egentlig ønsker.Efter hvert kapitel er der spørgsmål, du kan bruge, i dit arbejde med dig selv og din forløsning af din karma.

Bogen er skrevet ud fra forfatterens egne erfaringer og erfaringer opnået igennem sit down virke som behandler.

Show description

Continue reading "Anette Hald's Kender du din Karma?: Hvordan dine tidligere liv kan hjælpe PDF"